Bilden är tagen i samband med ett tidigare rån mot samma elkedja. Foto: Kevin Wedin

Misstänkta för väpnat rån gripna

Det har skett ännu ett väpnat rån mot Elgiganten i Arninge. Tre misstänkta rånare har kunnat gripas.

  • Publicerad 13:17, 6 dec 2017
Tre personer misstänkta för rånet mot Elgiganten i Täby har gripits. Det uppger Anders Bryngelsson på Stockholmspolisen.
 
– Jag kan inte säga var än men kan säga att de greps vid olika tidpunkter. En misstänkt flyktbil har hittats, säger han.
 
Det var vid lunch tid idag som flera personer rånade elkedjan i Arninge. Klockan var runt 12.30 när det skedde och rånarna ska ha flytt norrut.
 
– De har hotat med ett pistolliknande föremål, säger Anders Bryngelsson.
 
Det här är tredje gången i år som Elgiganten drabbas.
 
Täby Nyheter är på plats utanför butiken. Polisen är kvar med fem bilar. Även ambulans finns på platsen. Ingen av poliserna vill tala med oss i nuläget.
 
En person vi pratar med på platsen är inte särskilt överraskad över att butiken blivit rånad igen:
 
– Man börjar bli van, säger han.
 
Personen har dock inte set något av själva rånet, eller rånarnas flykt från platsen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Hur bra koll har du på Norrorts matkarta?

Nyheter Klarar du 10 av 10? En drös med nya matställen har öppnar i Norrort under det senaste året, men hur bra koll har du egentligen på matställen och mer därtill på hemmaplan?fredag 16/3 15:44

Prisad lärare: "Samhället borde ha mer respekt för yrket"

Nyheter Får fint pris för sitt undervisningssätt Henrik Mickos är gymnasieläraren som är doktor i kemi och som vill göra kemin mer verklig för eleverna. Nu har han tilldelats ett lärarpris för sitt sätt att undervisa.fredag 16/3 15:13