Kan Village People rädda bokhandeln Hedengrens?

Den anrika bokhandeln Hedengrens testar en ny grej inför årets bokrea.

  • Publicerad 16:37, 23 feb 2018

I en ny reklamvideo dansar och sjunger Hedengrens personal en specialskriven låt till tonerna av YMCA.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

– Det är lite Village people-varning va? Det är en glad och klämkäck låt. Personalen tyckte det var roligt, vi gjorde en liknande video inför höstrean, säger Nicklas Björkholm som driver Hedengrens tillsammans med sin fru.

Senast vi skrev om Hedengrens var det en mycket ansträngd situation ekonomiskt för bokhandeln.

– Det är det fortfarande. Ingenting har hänt, inga kunder har strömmat till. Annat än de som bara vill titta, säger Nicklas Björkholm.

Kanske reklamvideon kan hjälpa?

– Hehe, det är rea och billigt. Det brukar räcka.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Bokpop. Ska det här räcka för att garantera Hedengrens framtid? Foto: Skärmdump från Youtube / Ylva Bergman

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Ödehuset på Söder har fått nytt liv

Nyheter Tegelhuset i Fatbursparken – nu fullt med musik Elektronisk indiepop, krautrock, metal och körsång. I flera år har det sagolika 1800-talshuset nedanför Medis ekat tomt. Men sedan en musikförening flyttat in är det helt andra tongångar i Tegelhuset.lördag 24/3 9:00

Nu byggs nya spårvägen i City

Nyheter NYA SKISSER: ✓Helt bilfri gata ✓Ny hållplats vid T-Centralen ✓Fler spårvagnar Bilfria gångstråk och ny slutstation för spårvagnslinjen vid T-Centralen. Bygget av nya Klarabergsgatan ser ut att bli klart tidigare än beräknat – nu läggs rälsen som ska göra spårvagnspendlingen...lördag 24/3 8:50