Foto: Roffe Andersson / mostphotos

Kastade snöbollar på bilar i Danderyd – tvingades swisha pengar

Ett antal personer ska ha kastat snöbollar på förbipasserande bilar från en bro vid Mörby centrum. Personerna ska sedan ha blivit tvingade att överföra pengar till två som ansåg att de skadat deras bil.

  • Publicerad 12:53, 14 mar 2018

Det var under lördagsnatten, den 10 mars, som ett antal personer ska ha stått på bron över E18 i höjd med Mörby centrum. Personerna ska ha kastat snöbollar ned från bron på förbipasserande bilar.

– Senare kommer det två killar som går fram till de som kastar snöbollar och hotar med att de måste betala dem på grund av att de ska ha skadat deras bil, säger Stefan Dahlgren, lokalpolis i Danderyd.

Stämningen ska ha varit hotfull och de två killarna som påstod att snöbollskastarna skadat deras bil ska ha krävt att de ska betala dem via betaltjänsten Swish.

– Snöbollskastarna har upplevt killarna som hotfulla och det verkar som att man har betalt killarna via Swish, därför är det kodat som rån.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Försvunnen i en vecka – polisen utan spår

Nyheter Släpper ny bild för att få fler tips om Stefan Vallentunabon Stefan har snart varit försvunnen i en vecka. Nu väljer polisen att släppa en bild på bilen.tisdag 20/3 11:26

Hund i Täby omhändertogs - ägaren dömd för djurplågeri

Nyheter Ska ha slagit hunden En hundägare i Täby blir av med sin hund. Det efter att ägaren dömts för djurplågeri.tisdag 20/3 10:02