Slutsålt. Den klassiska butiken i Aba stänger. Foto: Mikael Andersson

Klassisk butik i Abrahamsberg klappar igen

Efter 60 år på samma plats tar nu en av Abrahamsbergs butiker farväl.

Skobutiken SkoNordex i Abrahamsberg är en riktig klassiker. Butiken startades på 50-talet och har drivits inom samma familj i två generationer. Men i slutet av september låser ägarna butiken för gott. Anledningen är att man vill testa på nya utmaningar, låter de hälsa.

Butikerna håller Abrahamsberg levande

Vad som händer med lokalen efteråt är oklart. Men Abrahamsbergsbor får nog räkna med att den kan komma att stå tom ett tag.

– Den återgår till vår förvaltning sen får vi i lugn och ro planera vad som ska ske med den, säger Joachim Eriksson på fastighetsbolaget Anno 1969 som förvaltar fastigheten.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

JARNLO: Det är ju själva fan att det måste komma från en man

Krönika: Ge mig en skitstorm, tack! "Man nummer 1 litar alltså på fullt allvar på att random man nummer 2 har bättre koll på artikelns innehåll än reportern som har skrivit den. Varför?" frågar sig vår nyhetschef Hampus Jarnlo.tisdag 26/9 8:30

Därför dröjer stora planen för Alvik

Nu delas området i två Området kring Alvik ska växa med tusentals bostäder. Men det har visat sig snårigt att bygga i delar av området. Nu delar man upp planen i två.måndag 25/9 19:42