Slutsålt. Den klassiska butiken i Aba stänger. Foto: Mikael Andersson

Klassisk butik i Abrahamsberg klappar igen

Efter 60 år på samma plats tar nu en av Abrahamsbergs butiker farväl.

  • Publicerad 16:47, 6 sep 2017

Skobutiken SkoNordex i Abrahamsberg är en riktig klassiker. Butiken startades på 50-talet och har drivits inom samma familj i två generationer. Men i slutet av september låser ägarna butiken för gott. Anledningen är att man vill testa på nya utmaningar, låter de hälsa.

Butikerna håller Abrahamsberg levande

Vad som händer med lokalen efteråt är oklart. Men Abrahamsbergsbor får nog räkna med att den kan komma att stå tom ett tag.

– Den återgår till vår förvaltning sen får vi i lugn och ro planera vad som ska ske med den, säger Joachim Eriksson på fastighetsbolaget Anno 1969 som förvaltar fastigheten.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Nu lämnar Mellberg BP

Är "redo att anta nya utmaningar" Den framgångsrika tränarduon som har tagit BP från division ett ända upp till Allsvenskan lämnar nu klubben.tisdag 21/11 19:11

Anna från Vällingby är sexa i världen – i karaoke

Anna Hörnblad, Vällingbybo och karaokefantast. I helgen kom du på delad sjätteplats i VM i karaoke. Hur känns det?tisdag 21/11 16:30