Foto: Emelie Henricson

Klassiska Jakan-kondiset till salu

Klassiska konditoriet Sans Rival i Jakobsberg är till salu. Enligt ägaren handlar det om att hyran har blivit för hög.

  • Publicerad 16:19, 13 apr 2018

Kafé och konditori Sans Rival är en riktig institution på torget i Jakobsbergs centrum. Nu går ryktet i sociala medier om att klassikern är till salu, till mångas bestörtning.

En av ägarna, som dock inte vill ha med sitt namn i tidningen, bekräftar att det stämmer.

– Hyran har höjts för mycket. Vi har drivit det här kafét i 22 år men nu kan vi inte fortsätta mer, säger ägaren.

Den ökade konkurrensen från Espresso house, som nyligen öppnade i Jakobsberg har också påverkat beslutet.

– Det är klart att de tar kunder, det är en stor stabil kedja som ibland kör rabatter och kampanjer. Vi har inte råd med sånt.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Ingen oro för mystisk bidöd i Västerort

Nyheter Så säger Västerortsodlare efter larm om bidöd på Ekerö I grannkommunen Ekerö har ovanligt många bin dött i år. Vi ringde runt till Västerorts biodlare för att se om de märkt av någon mystisk bidöd i år.måndag 23/4 16:24

Vallöftet: Alla 80-plussare ska garanteras äldreboendeplats

Nyheter Här är alla planerade boenden i Järfälla Vallöftena från partierna börjar hagla tätt när valet i september närmar sig. Nu gäller det äldreboendegaranti för Järfällas 80-plussare som Socialdemokraterna i Järfälla vill införa.måndag 23/4 11:33