Tre klottrare misstänks även för en misshandel i Bålsta. Foto: Mostphotos

Klottrare - och misshandlare?

Tre män som klottrat i Mansängen på måndagsmorgonen misstänks också för en misshandel.

  • Publicerad 10:03, 2 jan 2017

Tidigt på morgonen såg en kvinna på Ängsgården hur tre män klottrade. Kvinnan uppmanade männen att sluta. När hon sedan gick till tåget följde männen efter och uppträdde hotfullt.

Kvinnan kom dock med tåget.

Kort därefter misshandlades en 37-årig man då han inte hade några cigaretter att bjuda på. Hans beskrivning av de tre gärningsmännen stämmer överens med den som polisen har påp de tre klottrarna.

– Sannolikt är det samma personer, möjligen från Stockholm, säger närpolischefen Jan Håkansson.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

L pratade företagsfrågor i Bålsta

Företagarfrågor var i centrum när Liberalerna i Håbo gästades av två sina ledamöter från riksdagen. Maria Weimer och Said Abdu sa: – De som betalar för vår välfärd ska också få ta del av den, tycker...söndag 10/12 11:32

Mattecentrum hoppas på fler från Kungsängen

Mattecentrums räknestugor är i gång i Upplands-Bro. Räknestugan i Bro är välbesökt, men fler önskas till Kungsängen.lördag 9/12 10:00

Senaste numret

Bålstabladet