En man med kniv hotade till sig en kvinnas handväska i Vällinby vid 13.30-tiden. Foto: Sacharias Källdén

Knivman jagas i Vällingby efter rån

Idag vid 13.30-tiden rånades en kvinna på sin handväska av en knivbeväpnad man inne i en lokal i Vällingby. Polisen söker nu efter gärningsmannen med hundpatrull.

  • Publicerad 15:17, 14 sep 2017

– En person har blivit rånad en av ensam gärningsman i en lokal i Vällingby. Han har hotat henne med kniv och målsägande ska ha skadat armen i samband med rånet, säger Eva Nilsson på polisens regionledningscentral.

Är hon allvarligt skadad?

– Jag vet inte hur skadeläget ser ut exakt, en ambulans är på plats men jag vet inte om målsägande behöver åka med ambulansen till sjukhus.

Händelsen inträffade vid 13.30-tiden nu på eftermiddagen. Enligt Eva Nilsson flydde gärningsmannen från platsen.

– Han flydde i alla fall initialt till fots, vi är där nu med ett antal personer bland annat hundpatrull, och söker efter spår, säger Eva Nilsson.

Har ni något signalement på gärningsmannen?

– Nej, inte som jag vill gå ut med i nuläget i alla fall.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Nästa steg mot 210 nya lägenheter i Åkermyntan

Nyheter Beslut fattas idag Idag ska politikerna i stadsbyggnadsnämnden bestämma om den nya detaljplanen med 210 lägenheter i Åkermyntan får grönt ljus.torsdag 23/11 16:50

(M) rasar mot nya väktartrenden

Nyheter "Stockholmare ska inte behöva betala ur egen ficka" Det är oacceptabelt att boende ska betala privata väktare ur sin egen ficka för att känna sig säkra. Det menar Moderaterna i Stockholm som nu vill se fler väktare i kommunal regi.torsdag 23/11 16:47