PATRULL. Polisen befann sig i Rissne dagarna efter mordet 15 januari. Foto: Arkivbild/Ulrica Andersson

Knivrånare gav sig på man i Rissne

En man rånades av två knivbeväpnade personer i Rissne på torsdagskvällen.

  • Publicerad 16:26, 2 feb 2018

Inget tyder på någon eskalerande brottslighet

Händelsen inträffade vid 21:30-tiden. En man uppger för polisen att två maskerade gärningspersoner rånat honom då han var på väg hem.

– En man var på väg från Rissne centrum. Då blir han upphunnen av en man som hotar honom med kniv, säger kommunpolisen Peter Saarman.

Ytterligare en person kom emot mannen, som blev avtvingad sina ägodelar. Rånarna ska ha kommit över armbandsur, jacka och halskedja.

De har sedan sprungit ifrån brottsplatsen. Ingen misstänkt har gripits i ärendet.

Utöver det mord som inträffade natten till 15 januari, har en misstänkt mordbrand inträffat i Rissne såväl som flera bilbränder. Peter Saarman har tittat närmare på statistiken sedan årsskiftet.

– Inget tyder på att det är någon eskalerande brottslighet. Samtidigt är det för tidigt att säga, säger han.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Sundbyberg

Team Hasselborg klara för OS-final

Sport De svenskarna curlingdamerna har nu minst säkrat ett OS-silver. Team Hasselborg, från Sundbybergs CK, är nu klara för OS-final på söndag.fredag 23/2 14:30

Klartecken för öppna förskolan i Rissne

Nyheter Efter en borttappad ansökan var framtiden oviss för Rissnekyrkans öppna förskola. I går beviljades bidraget av förskolenämnden.fredag 23/2 12:27

Kommunen tar Frösunda till domstol

Nyheter Sundbybergs stad har krävt Frösunda omsorg på 27 miljoner kronor i skadestånd. Vårdbolaget anser inte att de är ersättningsskyldiga och nu är fallet i domstol.torsdag 22/2 18:19