Kolla in snöfesten i Vasaparken

Snön kom lämpligt för alla sportlovslediga barn. I Vasaparken åkte bröderna Stein "madrass" på den färska pudersnön i morse.

  • Publicerad 13:30, 28 feb 2018

Under sportlovsveckan tillbringar Kian, 9, och Dylan, 6, Stein ett par dagar hos moster Margareta Hellner i Vasastan. Och när snön vräkte ner var Vasaparken ett självklart val. Under onsdagsmorgonen gick det dock lite sakta i den klassiska pulkabacken.

– Vi var här i går också och då var det mer uppkört eftersom det var fler här. Då blev det mer fart. Men det är bara att åka på så plattas snön till, säger Margareta Hellner.

– Det är ganska svårt att åka för det är mycket snö. Men om man gör upp en räls så sjunker man inte ner i snön, säger Kian Stein som är nöjd med sitt sportlov hittills.

– I helgen var vi på min pappas restaurang i Gamla stan och fick träffa deltagare från tv-programmet Talang, säger han.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Under sportlovet hade parkleken öppet som vanligt men alla planerade aktiviteter gick inte att genomföra.

– Jag hade tänkt ta ut ett parkleksspel som bland annat innehåller ett kasta lasso-moment men det är alldeles för djup snö, säger Kicki Castewik på Vasaparkens parklek och fortsätter:

– Det gör mig kluven, det är ju väldigt härligt med snö också!

Syskonen Kian & Dylan Stein åker madrass i Vasaparken på sitt sportlov. Foto: Maja Brand

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Avslöjar: Dolt bygge bakom mystiska smällar

Nyheter Förklaringen till de kraftiga ljuden som skakat om delar av Södermalm Smällarna som hörts och känts på Söder i veckan har förbryllat både boende och polisen. Nu visar det sig att det rör sig om sprängningar inuti Skinnarviksberget.lördag 17/3 8:53

Populär pub på Söder blir av med tillståndet

Nyheter Får inte längre sälja alkohol En av Södermalms populära kvarterskrogar tappar tillståndet att sälja alkohol. Anledning: ekonomin har missköts grovt, och man har smitit från skattenfredag 16/3 17:10