Kolla in snöfesten i Vasaparken

Snön kom lämpligt för alla sportlovslediga barn. I Vasaparken åkte bröderna Stein "madrass" på den färska pudersnön i morse.

  • Publicerad 13:30, 28 feb 2018

Under sportlovsveckan tillbringar Kian, 9, och Dylan, 6, Stein ett par dagar hos moster Margareta Hellner i Vasastan. Och när snön vräkte ner var Vasaparken ett självklart val. Under onsdagsmorgonen gick det dock lite sakta i den klassiska pulkabacken.

– Vi var här i går också och då var det mer uppkört eftersom det var fler här. Då blev det mer fart. Men det är bara att åka på så plattas snön till, säger Margareta Hellner.

– Det är ganska svårt att åka för det är mycket snö. Men om man gör upp en räls så sjunker man inte ner i snön, säger Kian Stein som är nöjd med sitt sportlov hittills.

– I helgen var vi på min pappas restaurang i Gamla stan och fick träffa deltagare från tv-programmet Talang, säger han.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Under sportlovet hade parkleken öppet som vanligt men alla planerade aktiviteter gick inte att genomföra.

– Jag hade tänkt ta ut ett parkleksspel som bland annat innehåller ett kasta lasso-moment men det är alldeles för djup snö, säger Kicki Castewik på Vasaparkens parklek och fortsätter:

– Det gör mig kluven, det är ju väldigt härligt med snö också!

Syskonen Kian & Dylan Stein åker madrass i Vasaparken på sitt sportlov. Foto: Maja Brand

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

De bor, lever och jobbar – på 22 kvadrat

Nyheter Konstnärsparet på Gärdet: "Vi har en ganska snål budget" Konstnärerna Alice Herbst, 25, och Christofer Högman, 23, bor i en etta på Gärdet som också är deras gemensamma ateljé. Just nu lyckas de leva på sin konst.måndag 19/3 11:06

Flytten av knarkskeppet på Söder skjuts upp

Nyheter I dag skulle det utbrunna fartyget forslas bort Den folkskara som i morse slutit upp för att bevittna bortforslingen av det uppmärksammade knarkskeppet i Årstaviken fick vackert gå hem igen. Operationen avbröts – isen är för tjock.måndag 19/3 10:09