Ska fixas. Just nu är det trångt vid återvinningsstationen vid Filipstadsbacken. Foto: Linn Matikka

Kolla in sopigaste soplösningen i Farsta

Oops. Här fanns det visst inte plats för ett sopkärl till. Ändå ställdes det dit – vilket har gjort återvinning av plast till en riktig utmaning.

  • Publicerad 11:25, 3 nov 2017

För den som ska slänga plastförpackningar vid återvinningsstationen vid Filipstadsbacken 70 i Farsta har det varit lite körigt på sistone. Några av kärlen står på tvären och det är svårt att komma fram. Men nu ska det här fixas.

– Vi har haft en entreprenör som asfalterat och nu får inte alla behållare plats. Men en tidningsbehållare ska tas bort så att det blir mindre trångt. Det kommer att finnas en behållare för tidningar i framtiden, folk läser inte så mycket tidningar nu, säger Annika Ahlberg, regionchef i Stockholm på Förpacknings- och tidningsinsamlingen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

De gör upp med bilden av perfekta föräldrar

Nyheter De vill få oss att skratta åt vardagsstressen Ekologisk mat till kidsen, inte hämta sist på förskolan och så glöm inte att ta hand om dig själv också! Med hjälp av bilderna de gör under namnet Modersgapet vill Linje 17-borna Elinore Brandén och...tisdag 21/11 18:59

Monicas mål: Sinka stora bygget i Sköndal

Nyheter Polisanmäler markägare för hets mot folkgrupp Först ordnade hon en demonstration mot rivningen av seniorbostäderna. Nu har Monica Cedlöf polisanmält stiftelsen Stora Sköndal för hets mot folkgrupp och registrerat en tall hos länsstyrelsen för...tisdag 21/11 17:00