Ska fixas. Just nu är det trångt vid återvinningsstationen vid Filipstadsbacken. Foto: Linn Matikka

Kolla in sopigaste soplösningen i Farsta

Oops. Här fanns det visst inte plats för ett sopkärl till. Ändå ställdes det dit – vilket har gjort återvinning av plast till en riktig utmaning.

  • Publicerad 11:25, 3 nov 2017

För den som ska slänga plastförpackningar vid återvinningsstationen vid Filipstadsbacken 70 i Farsta har det varit lite körigt på sistone. Några av kärlen står på tvären och det är svårt att komma fram. Men nu ska det här fixas.

– Vi har haft en entreprenör som asfalterat och nu får inte alla behållare plats. Men en tidningsbehållare ska tas bort så att det blir mindre trångt. Det kommer att finnas en behållare för tidningar i framtiden, folk läser inte så mycket tidningar nu, säger Annika Ahlberg, regionchef i Stockholm på Förpacknings- och tidningsinsamlingen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Nyrenoverad förskola i Kransen läggs ner

Nyheter Förälder: "Det är beklagligt" Ett 40-tal barn tvingas flytta när förskolan Äventyret i Midsommarkransen stänger efter sommaren. Men barngrupperna ska inte splittras, försäkrar Cecilia Hjelm, områdeschef för förskoleområdet.lördag 17/2 9:30

Helgtips: Gör en tidsresa genom epokerna

Nyheter ✔Antikmässa ✔Garage Sale ✔Bakluckeloppis Antikviteter, vintage och retro är orden som gäller i helgen. Den som är peppad på fynd från förr kan bege sig till Älvsjö, Enskededalen, Kista eller centrala stan.lördag 17/2 8:04