Varning. Anställda på kommunen varnas.

Kommunanställda varnas efter bråk på arbetstid

Täby kommun varnar två av sina anställda. Det efter att de hamnat i bråk med varandra.

  • Publicerad 12:13, 1 dec 2017

I oktober tilldelade Täby kommun skriftliga varningar till två medarbetare. De kommunanställda medarbetarna ska ha brutit mot sina skyldigheter i anställningsavtalet genom att knuffa varandra, när de båda var i tjänst.

– Det är klart att vi ser allvarligt på det här, annars utfärdar vi inte skriftliga varningar. Det är såklart helt oacceptabelt om det förekommer att medarbetare knuffas på arbetsplatsen, säger Claes Lagergren, socialchef på Täby kommun.

Hur följer ni upp det här?

– Det är de anställdas chefs ansvar, att följa upp och ha dialog med medarbetarna om hur man beter sig på en arbetsplats, säger Claes Lagergren.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Vem skickar dåliga DVD-filmer till Jocke?

Nyheter En gång fick han 300 stycken Varje vecka trillar det ner flera dvd-filmer genom brevlådan hemma hos Jocke som bor i Täby Kyrkby. Men han har inte beställt, vet inte vem som postar dem eller varför.fredag 15/12 20:08

Öppningsdags för Täbys nya tapasbar

Nyheter "Nästan fullsatt" Idag öppnar Täbys nya, och efterlängtade, tapasbar och gästerna har redan börjat strömma till. Lagom nervöst tycker ägaren Reza Jafaripour.fredag 15/12 15:33