Koppartjuvar kunde gripas efter tips från allmänheten

Stal och sålde till återvinningscentral. Koppartjuvar kunde gripas efter tips från allmänheten.

  • Publicerad 08:49, 8 jun 2017

På onsdagsförmiddagen får polisen i Enköping ett tips från allmänheten som pekar ut en bil där det troligtvis ska finnas stöldgods i. Vittnet kan uppge registreringsnummer och i vilken riktning bilen färdas i.

En stund senare kan polisen stoppa bilen.

I bilen sitter två män, en i 30-årsåldern och en i 40-årsåldern. I bilen finner polisen även 28 kilo mässing, och 28 kilo koppar, som man misstänker ha tillgripits i Enköping.

Polisen finner också bevis som tyder på att männen har sålt 73 kilo koppar till en återvinningscentral.

Männen tas med till polisstationen för förhör. Släpptes därefter.

Männen är nu misstänkta för stöld samt häleri.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Bonden som har gris i blodet

Nyheter Att Christer Hylander är Sveriges bäste grisbonde är kanske inte så överraskande. Han har nämligen gris i blodet. Bildligt såväl som bokstavligt talat.torsdag 22/6 10:55

Person gripen efter pizzeriainbrott

Nyheter Klockan 02.40 natten till torsdag får polisen ett larm om att det skett ett inbrott på en pizzeria på Enöglavägen i Enköping. En polispatrull åkte till platsen.torsdag 22/6 9:56