Utomhusgymmet i Eriksdal på Söder. Så vill en förslagsställare ha det i Rålambshovsparken. Foto: Agnes Stuber

Kungsholmsbons idé: Ett gym i trä

En person boende på Kungsholmen skriver i ett medborgarförslag att utegymmet i Rålambshovsparken borde förbättras och expanderas.

  • Publicerad 16:20, 1 feb 2018

”Det nuvarande gymmet är undermåligt med maskiner som är svåra att förstå sig på eller alldeles för svåra att använda. Och samtliga gym på Kungsholmen är dessutom likadana. De står oftast tomma eller används som lekplats av barn” skriver personen i sitt förslag.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

I stället önskar hen sig ett gym i trä, likt det som finns intill Eriksdalsbadet på Södermalm. Förslaget kommer nu att beredas av stadsdelsförvaltningen och förmodligen få ett svar på stadsdelsnämndens sammanträde i mars.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Kan Village People rädda bokhandeln Hedengrens?

Nyheter "Inga kunder har strömmat till" Den anrika bokhandeln Hedengrens testar en ny grej inför årets bokrea.fredag 23/2 16:37

Brottartalang på Östermalm i landslaget

Nyheter "På mattan är det alltid krig" Som femåring började Östermalmsbon Georgios Barbanos brottas men först när han var 13 började han gilla sporten på riktigt. Nu, två år senare, är han uttagen till landslaget.fredag 23/2 15:45