Den misstänkta kvinnan befann sig i lägenheten när polisen kom till platsen. Foto: Leif Oldenburg

Kvinna anhållen efter misstänkt mord i Hässelby strand

En man avled natten mellan fredag och lördag i en lägenhet i Hässelby strand, efter att ha skadats med ett stickföremål. En kvinna är anhållen misstänkt för mord.

  • Publicerad 10:30, 5 feb 2018

Polisen larmades strax innan klockan två i lördags morse av en privatperson som hört stök och bråk från en lägenhet i Hässelby strand.

När polisen kom till platsen påträffades en man svårt skadad av ett stickföremål. Enligt uppgift till Svt är mannen i 60-årsåldern. Han avled senare av sina skador.

En kvinna som befann sig i lägenheten greps och anhölls senare misstänkt för mord. På måndagen är hon fortfarande frihetsberövad.

– Hon kommer med största sannolikhet att begäras häktad, säger Magnus Osvald, sektionschef på grova brott i Solna.

Han vill inte kommentera vilken relation kvinnan och den avlidne mannen har till varandra.

– Utredningen är i sin linda så vi kan inte säga så mycket än. Vi genomförde dörrknackning på platsen direkt efter händelsen och det kommer säkert att kompletteras, säger Magnus Osvald.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Kravet: Inför SL-kort på båten till Sjöstan

Nyheter Efter succéförsöket – vill se permanent lösning Den tillfälliga SL-taxa som infördes på M/S Emelie förra året blev en succé och antalet resenärer ökade snabbt på den privata linjen. Nu vill Miljöpartiet införa en permanent båtlinje med SL-kort,...söndag 18/2 20:36

Så här blir nya Södersjukhuset

Nyheter Följ med på en tjuvkik Jättebygget vid Södersjukhuset börjar ta form.lördag 17/2 9:15