Den misstänkta kvinnan befann sig i lägenheten när polisen kom till platsen. Foto: Leif Oldenburg

Kvinna anhållen efter misstänkt mord i Hässelby strand

En man avled natten mellan fredag och lördag i en lägenhet i Hässelby strand, efter att ha skadats med ett stickföremål. En kvinna är anhållen misstänkt för mord.

  • Publicerad 10:30, 5 feb 2018

Polisen larmades strax innan klockan två i lördags morse av en privatperson som hört stök och bråk från en lägenhet i Hässelby strand.

När polisen kom till platsen påträffades en man svårt skadad av ett stickföremål. Enligt uppgift till Svt är mannen i 60-årsåldern. Han avled senare av sina skador.

En kvinna som befann sig i lägenheten greps och anhölls senare misstänkt för mord. På måndagen är hon fortfarande frihetsberövad.

– Hon kommer med största sannolikhet att begäras häktad, säger Magnus Osvald, sektionschef på grova brott i Solna.

Han vill inte kommentera vilken relation kvinnan och den avlidne mannen har till varandra.

– Utredningen är i sin linda så vi kan inte säga så mycket än. Vi genomförde dörrknackning på platsen direkt efter händelsen och det kommer säkert att kompletteras, säger Magnus Osvald.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Östermalmshallen fördyras – igen

Nyheter Bygget nära att slå i miljardtaket Renoveringen av Östermalms saluhall från slutet av 1800-talet har stött på hinder efter hinder. På måndagskvällen beslutade politikerna att skjuta till ytterligare mångmiljonbelopp.tisdag 20/2 10:34

Här är alla stans krogar som får stjärnor

Nyheter Hela listan: Flera nya Stockholmsrestauranger i Guide Michelin Igår fick Sverige – och Stockholm – sin första trestjärniga restaurang i åtråvärda Guide Michelin. Här är alla andra krogar i stan med stjärnor.tisdag 20/2 9:51