BROTT. En man blev rånad på sin mobiltelefon i Rissne centrum på onsdagskvällen. Foto: Arkivbild/Ulrica Andersson

Kvinna attackerades av rånare

Tre personrån har inträffat senaste veckan. I morse rånades en kvinna i Hallonbergen och i början av förra veckan drabbades två personer i Rissne, enligt polisen.

  • Publicerad 16:35, 9 apr 2018

Tidigt på måndagsmorgonen blev en kvinna i Hallonbergen rånad, enligt polisen som fick larmet vid 06:25.

Kvinnan ska ha blivit avtvingad sin handväska av fyra unga män, som därefter sprang i riktning mot Rissne.

I onsdags kväll vid 22-tiden inträffade ett annat personrån. En man blev omkullslagen bakifrån av flera personer, när han befann sig på en gångväg i Rissne.

Gärningsmännen ska sedan ha rånat honom på hans mobiltelefon och hörlurar. Rånarna sprang därifrån i riktning mot Hallonbergen, uppger polisen.

Mannen ska inte ha behövt ambulans men varit chockad efter händelsen.

Under natten mot förra måndagen larmades polisen om att en man rånats. Även detta rån ska ha skett i Rissne.

Rånarna ska ha hotat mannen med ett knivliknande föremål och kommit över mobiltelefon och bankkort.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Sundbyberg

Silva drömmålade för Gnaget

Sport FOTBOLL. Inbytt, direkt målskytt via ett drömmål – men sedan skadad och utbytt. Det var tvära kast i Stefan Silvas debut för AIK i allsvenskan. Efter fyra matcher utan speltid med de svartgula fick...måndag 23/4 11:00

Dags för hett derby i division 2

Sport Sundbybergs IK mot Vasalund imorrn lördag På lördagen är det dags för ett stekhett derby i division 2-fotbollen. Solnalaget, tillika seriefavoriten, Vasalunds IF kommer till grannkommunen Sumpan för att försöka hålla sin förlustnolla intakt.fredag 20/4 16:40