En kvinna har anmält att hon misshandlats och våldtagits på en adress i Kallhäll. Foto: Mostphotos/Mikael Andersson

Kvinna misshandlad och våldtagen i Kallhäll

Polisen utreder en misstänkt misshandel och våldtäkt mot en kvinna i Kallhäll i helgen. Enligt obekräftade uppgifter till Aftonbladet kan hon även ha hållits fången i bostaden.

  • Publicerad 14:01, 28 aug 2017

Det var vid 13-tiden på söndagen som en kvinna larmade polisen och anmälde en person för våldtäkt och misshandel.

– Det enda jag kan säga är att det finns en anmälan om misshandel och våldtäkt, säger Anders Bryngelsson på Stockholmspolisens mediacenter.

Brotten ska ha skett i en bostad i Kallhäll. Polisen söker efter personen, men än så länge är ingen gripen.

Enligt Aftonbladet fanns det obekräftade uppgifter om att kvinnan kan ha hållits fången i bostaden innan hon lyckades larma polisen.

Efter händelsen har dock förundersökningen lagts ner och det finns inte längre någon misstanke om att ett brott har begåtts.

– Det jag kan säga är att det finns en anmälan som är riktad mot en person, men jag kan inte kommentera omständigheterna mer än så, säger Anders Bryngelsson.

Efter anmälan har förundersökningen lagts ned och polisen misstänker inte längre något brott. Läs mer här: Ingen misstanke om brott efter våldtäktsanmälan i Kallhäll

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Storsatsning – nu ska stationen i Jakan bli tryggare

Nyheter "Jag undviker att gå dit på kvällarna" I dagarna pågår en trygghetssatsning i området runt Jakobsberg station. Det efter att både kommunen och polisen har fått indikationer på att området upplevs som otryggt.torsdag 23/11 18:12

Hejdå direkttågen från Järfälla till Tumba

Nyheter ...men vi ses igen i augusti! Ni vet de där sköna direktpendeltågen mellan Järfälla och Tumba som går i rusningstrafiken? Nu är det slut på dem, i alla fall till och med augusti.torsdag 23/11 16:28