Den rånade kvinnan larmade själv om rånet efter att hon kommit hem. Foto: Sacharias Källdén

Kvinna rånad och misshandlad i Vällingby

Vid kvart i sju igår kväll rånades och misshandlades en kvinna i Vällingby.

  • Publicerad 09:30, 28 nov 2017

Rånet skedde på Härjedalsgatan i Vällingby runt tio minuter innan kvinnan själv larmade polisen från sitt hem, alltså strax efter halv sju under måndagskvällen.

En stund tidigare hade två, män beväpnade med kniv, rånat kvinnan på bland annat hennes mobiltelefon, dator och kontokort. Kvinnan blev även slagen av förövarna.

– Det finns ingen frihetsberövad, åtminstone inte i anslutning till händelsen, säger Anna Westberg på polisens mediecenter.

Kvinnan hade en svullnad med en lättare blödning i ansiktet efter att ha blivit slagen av förövarna.

– Jag vet inget mer om skadeläget, men hon behövde inte uppsöka sjukhus, säger Anna Westberg.

En förundersökning om rån har inletts.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Äntligen! Hbtq-häng öppnar i Hässelby-Vällingby

Nyheter Första träffen nu på onsdag Det har länge saknats en mötesplats för hbtq-ungdomar i Hässelby-Vällingby. Nu blir det ändring på det.måndag 19/3 15:45

Klart: Så vill staden rusta upp Johannesfred

Nyheter ✔Solbrygga ✔Pulkabacke ✔Skatepark Bort med solbänkarna, ge oss en badbrygga och nya lekplatser. Önskemålen om hur bortglömda Johannesfred kan utvecklas har haglat in. Nu har planerna klubbats.måndag 19/3 13:28