SLÄCKT. Vid 11.30 uppgav räddningstjänsten att branden på Ryttargatan var släckt. Foto: Leif Oldenburg

Lägenhetsbrand i Råsunda

En person har förts till sjukhus efter en brand i Råsunda på julaftons förmiddag.

  • Publicerad 11:41, 24 dec 2017

Det var en fullt utvecklad lägenhetsbrand på Ryttargatan som bekämpades av ett stort antal brandmän. Vid 11.30 uppgav räddningstjänsten att branden var släckt.

En person skadades och har tagits om hand av sjukvården. Det fanns strax efter klockan 11.30 inga uppgifter om hur allvarligt skadad personen är eller vad som orsakade branden.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Solna

Cyklist skadad av vajer

Nyheter Uppspänd mellan block i Hagaparken En cyklist skadades på onsdagskvällen av en uppspänd stålvajer i Hagaparken. Vajern hade spänts mellan två betongklumpar på en liten väg vid Hagakullen intill E4.fredag 20/4 13:11

Tidsfrist har getts för återvinning

Nyheter Återvinningscentralen blir kvar på Kvarnkullen året ut. Samtidigt letas alternativ till den kritiserade placeringen på Råsta gärde.torsdag 19/4 9:02