En 30-årig kvinna fördes under måndagsnatten till sjukhus med allvarliga skador efter en lägenhetsbrand på Östermalm. Foto: Mostphotos

Lägenhetsbrand under natten – kvinna allvarligt skadad

Under natten började det av oklar anledning brinna hemma hos en 30-årig kvinna på Östermalm.

  • Publicerad 08:07, 28 aug 2017

Polis och brandkår fick larm om Lägenhetsbranden klockan 04.35 på måndagen. Boende i ett flerfamiljshus på Tyskbagargatan på Östermalm ringde och larmade om rök i trapphuset. Det visade sig brinna i en av lägenheterna på första våningen.

– När polis och brandkår tog sig in i lägenheten hittade de en kvinna som var allvarligt skadad, säger Sven-Erik Olsson vid Stockholmspolisen.

Färre skogsbränder när barnen spelar dataspel

Kvinnan var i 30-årsåldern och fördes till sjukhus med kraftiga rökskador, som bedöms allvarliga. Just nu utreds händelsen som mordbrand.

– Men det finns inget just nu som tyder på att någon ytterligare person har varit inblandad. Men exakt vad som har föranlett branden är för tidigt att säga, Sven-Erik Olsson.

Instängd man i container förbryllade polisen

Lägenheten har spärrats av i avvaktan på att polisen ska genomföra en teknisk undersökning.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Populära dansbanan på Söder får inget tak

Nyheter Prisförslaget får folk att häpna Dansarna vid Årstaviken vill ha ett nedtagbart tak så att de kan dansa i alla väder. Men stadsdelen säger nej. Orsaken är priset: 300 000 kronor. "Låter otroligt dyrt", säger en dansare.onsdag 18/10 16:30