Lager med pallar brann ner

  • Publicerad 08:02, 4 jan 2017

Under natten till onsdagen och inpå morgontimmarna kämpade ett 50-tal brandmän från sju stationer med att begränsa branden i ett träpallager på Symmetrivägen i Brunna.

Lagret är 800 kvadratmeter stort och det rörde sig uppskattningsvis uppåt 20 000 träpallar.

– Det är en rejäl brand. Vi försöker förhindra den från att sprida sig till andra byggnader, sa Håkan Gezelius, ledningsoperatör vid Storstockholms brandförsvar.

I närheten finns ett gaslager, men spridningsrisken dit bedömdes som minimal. Även gaslagrets kontorsbyggnad kunde räddas från lågorna.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Misstänkta tjuvar togs nästan direkt

Tre män greps och anhölls i Bålsta i helgen. Gods från ett inbrott i närheten av platsen där de togs fanns i deras bil.tisdag 21/11 10:35

Det är halt på vägarna – Olyckor efter nattens snöfall

En lastbil i diket i Annelund och en singelolycka på E18 i höjd med Frösvitunneln i riktning mot Västerås. Det är halt på vägarna.tisdag 21/11 9:34

Senaste numret

Bålstabladet