Lager med pallar brann ner

  • Publicerad 08:02, 4 jan 2017

Under natten till onsdagen och inpå morgontimmarna kämpade ett 50-tal brandmän från sju stationer med att begränsa branden i ett träpallager på Symmetrivägen i Brunna.

Lagret är 800 kvadratmeter stort och det rörde sig uppskattningsvis uppåt 20 000 träpallar.

– Det är en rejäl brand. Vi försöker förhindra den från att sprida sig till andra byggnader, sa Håkan Gezelius, ledningsoperatör vid Storstockholms brandförsvar.

I närheten finns ett gaslager, men spridningsrisken dit bedömdes som minimal. Även gaslagrets kontorsbyggnad kunde räddas från lågorna.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Valp togs olovligt in i Sverige - ska avlivas

En kvinna förde in en valp från Ryssland utan att kunna visa upp rätt handlingar. Valpen ska enligt svensk smittskydds- och djurrättslag avlivas, men när polisen sökte valpen fanns den inte i hemmet....tisdag 20/2 14:18

Stamcellsforskare kom till Bålsta

För att ge information, hopp och en gemenskap har Bålsta Parkinsonförening en föreläsningsserie. Senast ut var stamcellsforskaren Malin Kele som föreläste för en entusiastisk publik om hur lång...tisdag 20/2 9:50

Senaste numret

Bålstabladet