Polisen har gjort en anmälan om smitning efter krock i Stocksund. Foto: Leif Oldenburg

Lämnade olycksplatsen efter krock i Danderyd – till fots

En kollision mellan två bilar resulterade i att ena föraren smet från olycksplatsen till fots och polisen har gjort en anmälan om smitning.

  • Publicerad 16:48, 16 nov 2017

Vid 10:56 under dagen, torsdag 16 november, fick polisen in ett samtal om en trafikolycka på Invernessvägen i Stocksund. Två bilar hade kolliderat, men ingen person har rapporterats skadad. Dock smet den ena personen från platsen efter olyckan och lämnade kvar bilen hen färdades i.

– Vi har gjort en anmälan om smitning, säger Eva Nilsson på polisens ledningscentral.

Den andra personen ringde polisen och dennes bil bärgades bort från platsen, medan bilen tillhörande den som smet flyttades bort från vägen till en parkeringsplats i närheten.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Hur bra koll har du på Norrorts matkarta?

Nyheter Klarar du 10 av 10? En drös med nya matställen har öppnar i Norrort under det senaste året, men hur bra koll har du egentligen på matställen och mer därtill på hemmaplan?fredag 16/3 15:44

Prisad lärare: "Samhället borde ha mer respekt för yrket"

Nyheter Får fint pris för sitt undervisningssätt Henrik Mickos är gymnasieläraren som är doktor i kemi och som vill göra kemin mer verklig för eleverna. Nu har han tilldelats ett lärarpris för sitt sätt att undervisa.fredag 16/3 15:13

Vi är stockholm