Polisen har gjort en anmälan om smitning efter krock i Stocksund. Foto: Leif Oldenburg

Lämnade olycksplatsen efter krock i Danderyd – till fots

En kollision mellan två bilar resulterade i att ena föraren smet från olycksplatsen till fots och polisen har gjort en anmälan om smitning.

  • Publicerad 16:48, 16 nov 2017

Vid 10:56 under dagen, torsdag 16 november, fick polisen in ett samtal om en trafikolycka på Invernessvägen i Stocksund. Två bilar hade kolliderat, men ingen person har rapporterats skadad. Dock smet den ena personen från platsen efter olyckan och lämnade kvar bilen hen färdades i.

– Vi har gjort en anmälan om smitning, säger Eva Nilsson på polisens ledningscentral.

Den andra personen ringde polisen och dennes bil bärgades bort från platsen, medan bilen tillhörande den som smet flyttades bort från vägen till en parkeringsplats i närheten.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Vem skickar dåliga DVD-filmer till Jocke?

Nyheter En gång fick han 300 stycken Varje vecka trillar det ner flera dvd-filmer genom brevlådan hemma hos Jocke som bor i Täby Kyrkby. Men han har inte beställt, vet inte vem som postar dem eller varför.fredag 15/12 20:08

Öppningsdags för Täbys nya tapasbar

Nyheter "Nästan fullsatt" Idag öppnar Täbys nya, och efterlängtade, tapasbar och gästerna har redan börjat strömma till. Lagom nervöst tycker ägaren Reza Jafaripour.fredag 15/12 15:33