HYLLAD. Hanna Backman på Little Peace får blommor och pris av konferencieren Zinat Pirzadeh. Foto: Linnea Bengtsson, Yogagalan/Tidningen Yoga

Little Peace Årets yogahäng

  • Publicerad 01:15, 13 feb 2018

Little Peace i Råsunda har utsetts till Årets yogahäng. Utmärkelsen delades ut vid en gala på Södra Teatern i Stockholm.

– Helt fantastiskt. Min första yogalärare stod på scenen när vi tog emot priset så på något sätt kändes det som om cirkeln var sluten, säger Hanna Backman som även var nominerad till utmärkelsen Årets yogalärare.

I motiveringen skriver juryn bland annat: ”Om en studio kan vara grundad i en idé, så är det just vad den här studion är. En idé och övertygelse om vad som är minsta nödvändiga yta och inredning för att en lokal ska kunna fungera som en yogastudio. Den här studion har fått ett stort genomslag bland yogisar i Sverige och även utomlands.”

Yogagalan på Södra Teatern arrangerades av tidningen Yoga för dig.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Inga fler avgångar i vår

Nyheter Skip stop historia efter nyår Skip stop består – i alla fall året ut. Några fler avgångar under våren är inte att räkna med. Men från och med 2019 är snabbtågen historia.onsdag 21/2 7:40