Mäklare varnas efter soprumsförsäljning

Enligt marknadsföringen kunde objektet omvandlas till lägenhet. El skulle finnas. Men soprummet på Kungsholms strand visade sig inte hålla måttet.

"Med ett ypperligt läge invid Kungsholms strand erbjuder Brf X ett utrymme om 33 kvm att inreda till bostad! Här har du möjlighet att själv utforma planlösning och materialval. El, vatten och avlopp finns". Så skriver en mäklare i marknadsföringen av ett utrymme som fungerat som ett cykel- och soprum. Under ett dygn kontaktas mäklaren av 30 intressenter och efter en visning såldes objektet. Men köparen kände sig lurad sedan det visat sig att soprummet inte hade egen elförsörjning samt att bygglov som gav rätt att omvandla soprummet till lägenhet saknades. Kungsholmsmäklaren som förmedlade objektet har nu varnats av fastighetsmäklarnämnden.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Det händer i Söders "hemliga" lokaler

Nyheter ✔Ny restaurang ✔Hälarhärva ✔Nostalgifest Tio tillsynes igenbommade lokaler inom en radie på 200 meter. Följ med in och få svar på frågan: Vad är det egentligen som händer bakom alla nedfällda persienner?måndag 25/9 20:03

BILDER: Så blir nya Spårvägsmuseet

Nyheter Barnens favorit flyttar Klassiska Spårvägsmuseet har lämnat lokalerna på Södermalm. Nu finns skisser på hur museet i Norra Djurgårdsstaden blir.måndag 25/9 18:00