Man häktad misstänkt för våldtäkt i Täby

En man i 20-årsåldern är misstänkt för en våldtäkt under nyårsnatten.

  • Publicerad 17:01, 10 jan 2018

En misstänkt våldtäkt ska ha skett under nyårsnatten, mellan klockan 02 och 03, på en adress i Täby.

Åklagaren Ann-Marie Green är förtegen om händelsen.

– Det är fortfarande väldigt tidigt i den här utredningen. Jag tycker att det är för tidigt att kommentera. Tyvärr, säger hon.

I häktningsframställan står: "Det finns risk för att den misstänkte genom att undanröja bevis eller på något annat sätt försvårar sakens utredning."

– Jag kan bara säga att det bland annat handlar om att prata med personer som kan ha gjort observationer, säger Ann-Marie Green.

Den misstänkte mannen är i 20-årsåldern och hemmahörande i Täby. Han är sedan den femte januari häktad.

Åtal ska vara väckt den 19 januari.

– Vi får se, förmodligen kommer åtalet inte att komma då. Det ska göras olika tekniska undersökningar, säger Ann-Marie Green.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

QUIZ: Kungafamiljen i den kungliga huvudstaden

Nyheter Hur bra koll har du egentligen på vår kungafamiljs förehavanden i Stockholm? Utmana dina rojalistiska kunskaper i vårt quiz!fredag 19/1 17:00

Trafikolycka i Täby - två bilar bärgades

Nyheter "ambulans till platsen Två personbilar var med i en trafikolycka under eftermiddagen. Ambulans och polis är på väg till platsen.fredag 19/1 16:30