Mannen hittades död i Hökarängen igår. Foto: Mostphotos

Man hittad död i Hökarängen

En man hittades blodig i Hökarängen i natt. Mannen dog senare av sin skador. Polisen utreder händelsen som mord.

  • Publicerad 08:00, 2 feb 2018

Klockan 22:11 i går kväll hittades en person blodig och skadad utomhus vid Cigarrvägen i Hökarängen. Mannen var 55 år och avled senare på sjukhus, uppger polisen.

– Han anträffades på marken och har troligtvis skadats då han har fallit från en balkong, säger Sven Erik Olsson, presstalesperson vid Stockholmspolisen.

– Vi har gjort en teknisk undersökning och nu har vi ett antal personer att höra, säger han.

Omständigheterna kring händelsen är ännu oklara. Polisen har inlett en förundersökning om mord.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Krögarna som sätter Älvsjö på världskartan

Nyheter Restaurangägarens egna ord om stjärnan i Guide Michelin Igår fick restaurangen Aloë en stjärna i åtråvärda Guide Michelin. Niclas Jönsson, som är en av grundarna, är nöjd över att de nu nått sitt främsta mål: att sätta Älvsjö på världskartan.tisdag 20/2 20:29

Buller dygnet runt – i sju år

Nyheter Här hamnar stockholmare mitt i t-banebygget Bor du längs Enskedevägen, nära Sockenplan eller Enskede gård? Bered dig på oväsen – dygnet runt i sju år. Det är nya tunnelbanan som snart börjar byggas.tisdag 20/2 19:30