Det var på Riddarplatsen som mannen knivhöggs i ben och rygg. Foto: Mikael Andersson/Sacharias Källdén

Man knivhuggen i Jakobsberg

Natten till tisdagen knivhöggs en man i centrala Jakobsberg.

  • Publicerad 11:43, 27 dec 2017

Det var i närheten av Coop på Riddarplatsen i Jakobsbergs centrum, som en man blev knivhuggen under natten till tisdagen.

– Larmet kom in från ett vittne mellan 02 och 02:09, två okända gärningspersoner ska ha knivhuggit målsägande mot rygg och ben, säger Fredrik Ladenstedt, stationsbefäl för polisen i norra Stockholm.

Mannen fördes med ambulans till Karolinska Universitetssjukhuset i Solna, polisen vet i nuläget inget mer om skadeläget.

Ingen är misstänkt eller gripen för händelsen som utreds som försök till mord.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Här ordnas styrketävlingar – bara för tjejer

Nyheter Strongwoman intar Kallhäll På ett träningscenter i Bolinder Strand släpas däck och bilar fram och tillbaka över industrigolvet. Nu utmanas tjejer att nybörjartävla i den växande kraftsporten Strongwoman.onsdag 17/1 17:26

Här får Stockholm ett nytt stort padelcenter

Sport Kika in i bygget Hört talas om padeltennis? Sporten växer sig allt större – och nu är det snart dags för Järfälla Padel Club att slå upp portarna.onsdag 17/1 12:07