Foto: Privat

Man med "vapenliknande" föremål gripen i Mörby centrum

En man greps under söndagen efter att ha betett sig hotfullt med ett vapenliknande föremål vid Mörby centrum.

Det var under söndagseftermiddagen, strax efter klockan 15, som polis larmades till Mörby centrum.

– Det är en tjänstefri polis som sett en person med ett pistolliknande föremål som ska ha betett sig hotfullt. Polisen ingrep då tillsammans med ordningsvakter och privatpersoner den här personen kunde gripas, säger Sven-Erik Olsson på polisens länskommunnikationscentral.

– Han greps misstänkt för olaga hot och brott mot vapenlagen.

Ytterligare en person ska haft någon koppling till mannen med vapenföremålet, men denne lyckades ta sig från Mörby centrum i ett fordon.

– Det här vapnet ska nu undersökas, om det överhuvudtaget var funktionsdugligt, säger Sven-Erik Olsson.

Ingen person skadades under händelsen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Så kommer vargjakten gå till: har två specialtränade hundar

Nyheter "Jaktledaren bestämmer från dag till dag" Skyddsjakten på den varg som härjat i Vallentuna får ske dygnet runt och använda andra metoder än vid vanlig jakt. Folk har även kontaktat länsstyrelsen och sagt vad de tycker om jakten.torsdag 21/9 16:38

Nio bilder av framtidens Täby – Men vad är det vi ser?

Nyheter Täby tittar mot 2050 Nya torg, massor av bostäder, bättre kommunikationer – här kan du spana in visionsbilderna över hur Täby ska se ut i framtiden.torsdag 21/9 16:15