Foto: Privat

Man med "vapenliknande" föremål gripen i Mörby centrum

En man greps under söndagen efter att ha betett sig hotfullt med ett vapenliknande föremål vid Mörby centrum.

  • Publicerad 07:42, 28 aug 2017

Det var under söndagseftermiddagen, strax efter klockan 15, som polis larmades till Mörby centrum.

– Det är en tjänstefri polis som sett en person med ett pistolliknande föremål som ska ha betett sig hotfullt. Polisen ingrep då tillsammans med ordningsvakter och privatpersoner den här personen kunde gripas, säger Sven-Erik Olsson på polisens länskommunnikationscentral.

– Han greps misstänkt för olaga hot och brott mot vapenlagen.

Ytterligare en person ska haft någon koppling till mannen med vapenföremålet, men denne lyckades ta sig från Mörby centrum i ett fordon.

– Det här vapnet ska nu undersökas, om det överhuvudtaget var funktionsdugligt, säger Sven-Erik Olsson.

Ingen person skadades under händelsen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Förlust på 27 miljoner mer än väntat - nu ska förvaltningen granskas

Nyheter Parisa Liljestrand (M): "En oerhörd chock" Den redovisade prognosen på minus sex miljoner kronor har nu ökat rejält till 33 miljoner kronor. Nu ska socialförvaltningen i Vallentuna granskas.lördag 20/1 10:45

QUIZ: Kungafamiljen i den kungliga huvudstaden

Nyheter Hur bra koll har du egentligen på vår kungafamiljs förehavanden i Stockholm? Utmana dina rojalistiska kunskaper i vårt quiz!fredag 19/1 17:00