En man misshandlades av tre yngre män i Jakobsberg, som också försökte stjäla hans bil. Bilden är en genrebild. Foto: Mostphotos

Man misshandlad i Jakobsberg – försökte stjäla hans bil

Tre yngre män misshandlade en man på Tomasvägen i Jakobsberg i natt. Efter det försökte de stjäla offrets bil.

  • Publicerad 09:16, 5 sep 2017

Det hela inträffade strax innan klockan ett, natten till tisdag på Tomasvägen, Söderhöjden.

– Tre yngre män har sparkat en man på foten så att han föll bakåt och slog i huvudet. Sedan har man försökt ta hans bil, säger Sven-Erik Olsson på Stockholmspolisens ledningscentral.

Stölden misslyckades dock och de tre männen lämnade platsen.

– Man har inte uppfattat situationen som en rånsituation, så därför har vi skrivit en anmälan på misshandel och försök till tillgrepp av fortskaffningsmedel, säger Sven-Erik Olsson.

Ingen gripen

Han känner inte till det exakta händelseförloppet, men en anledning till att det inte skrevs en anmälan om rån kan vara att det inte fanns något tydligt hot under misshandeln.

– För att det ska bli ett rån ska det vara en hotsituation och det har man inte bedömt det som, säger Sven-Erik Olsson.

Offret fördes till sjukhus för kontroll men ska inte ha skadats allvarlig. Polisen har ännu inte fått tag i de tre förövarna. Direkt efter händelsen sökte polisen i området, utan resultat.

– De var borta från platsen när patrullen kom dit, säger Sven-Erik Olsson.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Storsatsning – nu ska stationen i Jakan bli tryggare

Nyheter "Jag undviker att gå dit på kvällarna" I dagarna pågår en trygghetssatsning i området runt Jakobsberg station. Det efter att både kommunen och polisen har fått indikationer på att området upplevs som otryggt.torsdag 23/11 18:12

Hejdå direkttågen från Järfälla till Tumba

Nyheter ...men vi ses igen i augusti! Ni vet de där sköna direktpendeltågen mellan Järfälla och Tumba som går i rusningstrafiken? Nu är det slut på dem, i alla fall till och med augusti.torsdag 23/11 16:28