Misshandel. Nu söker polisen vittnen till händelsen. Foto: Hitta.se, © Lantmäteriet/Metria

Man misshandlad i södra Stockholm under fredagen

En man har misshandlats på en gångväg mellan Bagarmossen och Skarpnäck. Polisen finns på plats och vill komma i kontakt med vittnen.

  • Publicerad 15:51, 19 jan 2018

Det var klockan 14:41 under fredagseftermiddagen som en man misshandlades av två gärningsmän på en gångväg mellan Bagarmossen och Skarpnäck. Mannen lyckades ta sig hem och larmade polisen från sin bostad.

– Det rör sig antagligen om ett personrån. Målsäganden är förd till sjukhus och polis hör honom där just nu, säger Stockholmspolisens presstalesperson Eva Nilsson som inte kan ge närmare information om mannens skador.

Poliser finns på plats i området och även en hundpatrull är på väg för att spåra förövarna. Eva Nilsson uppmanar boende i området som sett någonting att ta kontakt med de poliser som finns på plats i både Bagarmossen och Skarpnäck.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Obegriplig Hägerstensbluff i ny reklamfilm

Nyheter Varför? Reklamfilmen handlar om Karims enkla resa till jobbet i Hägerstensåsen. Men filmen är inspelad i Spanien – något som förvirrar tittarna.lördag 24/2 8:00

Strandpromenaden vid Örnberget stängs av

Nyheter Då är arbetet klart Ombyggnationen av bryggan vid Örnbergdbadet har startat. Under tiden gäller alternativa vägar.fredag 23/2 15:41