Foto: Privat

Man misstänks ha blivit skjuten i södra Stockholm

En man i 20-årsåldern har förts till sjukhus med vad som uppges vara skottskador i benet efter en misstänkt skjutning i Dalen.

  • Publicerad 20:58, 28 aug 2017

Klockan 19.34 på måndagskvällen fick polisen larm om en misstänkt skjutning i Enskededalen i Södra Stockholm. På plats anträffades en man i 20-årsåldern med skador i benet.

– Man har påträffat en skadad person utomhus. Han är förd till sjukhus med en skada i benet som inte kan uteslutas att det är en skottskada, säger Eva Nilsson vid Stockholmspolisens regionledningscentral.

Enligt polisen är platsen brottet inträffade sannolikt inte samma plats där mannen påträffades och ett stort område är nu avspärrat.

Enligt vittnen är flera ingångar till gårdarna i Dalen avspärrade och både polis och ambulans befinner sig på platsen.

Polisen söker nu i området.

– Vi är i området för att se om någon vill prata eller har sett något, säger Eva Nilsson.

Den skadade mannen har ännu inte hörts.

– Vi ska givetvis åka med till sjukhuset och prata med honom. Han är vaken och talbar men chockad.

Den senaste tiden har flera skjutningar inträffat i Stockholmsområdet, Varav flera med dödlig utgång.

Enligt Eva Nilsson är det för tidigt att kommentera eventuella samband.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

JUST NU Förseningar på gröna linjen

Nyheter Ungdomsgäng drog i nödbromsen: “Får effekt på hela systemet” Gröna linjen har under onsdagskvällen varit drabbad av både förseningar och inställda avgångar. Enligt SL beror det på att ett ungdomsgäng drog i nödbromsen vid Skanstull tidigare i eftermiddags.onsdag 22/11 18:31

Bagarson från Värmdö tar över populärt Enskede-kafé

Nyheter Satsar nytt och byter namn Han kommer från en känd bagarfamilj och öppnade eget på Södermalm för ett år sedan. Nu tar Robin Delselius över Gamla Enskede Bageri.onsdag 22/11 16:43