Misshandel. En man, tidigare känd av polisen, greps i går kväll för misshandel alternativt grov misshandel. Foto: Mostphotos

Man slagen blodig

Två bekanta började slåss. Det slutade med misshandel och motstånd.

  • Publicerad 08:38, 21 jun 2017

Misshandel. alternativt grov misshandel. Det var vid 23.30 på tisdagskvällen som det kom in ett larm om bråk vid Lillsidan. När patrull anlände påträffades två män. Den ena, en man född 1974, blödde rejält och hade ett flertal skador i ansiktet, bland annat utslagen tand eller tänder, bruten näsa och han var svullen över höger öga. En man, född 1985 och tidigare känd av polisen, greps senare och fördes till Uppsala.

Mannen bråkade även med polispatrullen.

Den skadade mannen kunde för egen maskin ta sig till sjukhus.

Stöld. I Bålsta kom en man in på polisstationen för att att anmäla en stöld. Han hade varit på restaurang Kök och Bar och där blivit av med sin telefon, en Iphone och kontanter.

Stöld. Ytterligare en anmälan om stöld gjordes i Bålsta. En man anmälde att någon försökt tillgripa sig hans båt. Det hade misslyckats, men försöket hade orsakat skador på båten och båtutrustningen.

Trafikolycka. Tidigt under onsdagsmorgonen inkom en anmälan om att det vid påfarten till Frösvi låg en bil med baltisk registrering som hamnat på taket. När patrull anlände konstaterades att detta stämde och att det fanns blod i bilen. Ingen person påträffades dock och det hela rubricerades därför som smitning vid trafikolycka.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Inbrott på företag som hyr ut maskiner

Nyheter Ett maskinuthyrningsföretagpå Skälbygatan har haft infrott under natten mellan fredag och lördag. – Övervakningsfilm finns, men alla iakttagelser är intressanta, säger närpolischef Jan Håkansson.söndag 22/4 8:53

Lugnt - utom i källarförråden

Nyheter Vårvärmen är här, men fredagen blev ändå mycket lugn i Enköping. Fast ni som har källarförråd kan väl kolla en extra gång så ni sluppit påhälsning.lördag 21/4 9:33