Rånförsök. Gärningsmännen sågs springa mot Råbyområdet. Foto: Mostphotos

Maskerade män försökte råna butik i Bro

Flera maskerade män försökte råna en butik i Bro centrum med kniv. De avbröt rånet utan att få med sig något.

  • Publicerad 19:03, 11 jan 2018

Klockan 17.51 försökte tre eller fyra mörkklädda och maskerade män råna butiken i Bro. De hotade personalen med kniv. De avbröt dock rånet och flydde till fots mot Råbyområdet, utan att ha fått med sig något gods.

Ett vittne sprang efter, men tappade bort dem i bostadsområdet. Polisen söker nu efter gärningsmännen med hundpatruller.

Det fanns många vittnen på plats i och utanför butiken, och kameror i Bro centrum som polisen ska kontrollera.

Ring in till polisen på 114 14 om du har sett något.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Kevin Lyttle gästar Kungsängen

Den 27 januari gästar världsartisten, Kevin Lyttle, Kungsängen Restaurang och Sportbar. Reaktionerna både bland gäster och anställda är starka.onsdag 17/1 11:58

Håbos näringsliv ska bli topp 20 i Sverige

Näringslivet i Håbo kommun har varit ett sorgebarn länge. Nu ska det lyfta rejält de kommande åren. – Vi ska vara en av Sveriges 20 bästa kommuner när det gäller näringslivet, säger Håbo Marknads vd...onsdag 17/1 9:32

Senaste numret

Bålstabladet