OKLART. Maskerade män ska ha kört in i en stolpe på Odengatan. Foto: Sacharias Källdén

Maskerade män körde ner trafikljus – långa köer på Odengatan

Maskerade män har kört med en bil rakt in i en stolpe på Odengatan och lämnat platsen i en annan bil.

  • Publicerad 11:24, 24 maj 2017

Det var vid tiotiden som polisen först fick samtal om att ”skumma” personer med maskering befann sig i ett garage på Odengatan. En halvtimme senare skedde det en trafikolycka på samma adress.

– Det är i dagsläget något oklart vad som egentligen har hänt. Vi fick in uppgifter om att ett antal maskerade personer befann sig i ett garage på Odengatan. Dessa ska ha lämnat garaget i en bil men krockat rakt in i ett trafikljus, säger Anna Westberg vid Stockholmspolisen.

Polis ryckte ut på larm om beväpnad kyckling

Enligt uppgift ska de maskerade personerna lämnat olycksplatsen i ett annat fordon. Den kvarlämnade bilen och den trasiga stolpen gjorde att trafiken stoppades helt och det bildades långa köer längs Odengatan och närliggande gator.

– Det går i snigelfart. Det har tagit 45 minuter från Gärdet, säger en person som passerar platsen i buss.

Spelbutiksrånet: Idag kom domen från Solna tingsrätt

Polisen har inte fått tag på personerna som körde ner trafikljuset.

– Ingen är påträffad av de maskerade personer som avvek från platsen. För tillfället utreder vi det här som ett trafikbrott, men det kan komma att ändras när vi vet mer, säger Anna Westberg.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Staden får bakläxa om kritiserade fotbollsplanen

Nyheter Länsstyrelsen kräver en rad åtgärder för att inte stoppa den omtvistade fotbollsplanen i Fredhällsparken.fredag 21/7 14:23

Kungsholmsklubb firar 40 år – men framtiden är osäker

Nyheter Ombyggnationer av Stadshagens IP skapar oro i Mariebergs SK: "Vad som finns kvar när de är klara är jag inte säker på, men det lär bli mindre" säger ordförande Konrad Lundberg.torsdag 20/7 16:51