Kastad ölburk – igen! – och en misshandel i lägenhet finns bland helgens blåljus i Bålsta. Foto: Mostphotos

Misshandel och ännu en kastad ölburk

Tre personer misstänks för misshandel och/eller skadegörelse hemma hos en kvinna i Bålsta. Och - precis som förra helgen har en person fått en ölburk kastad i ansiktet.

  • Publicerad 10:53, 13 nov 2017

För en vecka sedan var det en man som promenerade på Centrumleden som fick en ölburk kastad i ansiktet.

Den här helgen, när lördagen var en och en halv timme gammal, då mötte polis en man på Centrumstråket i Bålsta som fått en ölburk kastad i ansiktet. Han ville inte medverka med anmälan eller identifikation av gärningspersonen.

Misshandel i hem

Tre personer, en man och två kvinnor besökte en kvinna i 30-årsåldern och när klockan var halv fyra på lördagens morgon kom anmälan om misshandel. Kvinnan som bor i lägenheten har fått slag i ansiktet och knuffar, enligt anmälan.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Hovrätten skärper Enköpingsbons dom

Nyheter Hovrätten skärper tingsrättens dom mot Enköpingsbo.fredag 19/1 13:28

Enköping, jag älskar dig <3

Nyheter När jag var 18 år gammal hade jag en vän som sa att Enköping hade allt. Jag garvade. Jag drömde om den stora världen. Stockholm. Göteborg. Eller vafan, Uppsala hade räckt.fredag 19/1 10:13