Misstänkt buskörning slutade i husvägg

Misstänkt buskörning slutade i husvägg – smet från platsen.

  • Publicerad 09:34, 23 nov 2017

Under onsdagen anmäldes en smitningsolycka på Kvartsgatan, i Stenvreten, i Enköping.

När anställda på ett företag som har lokal i området kommer till jobbet ser de hur ett räcke är intryckt i fasaden, dessutom syns tydliga skador på fasaden. Även i byggnaden syns skador. Bland annat har rör till element krökts och en innevägg har gått sönder.

Det är ännu oklart vem som kört in i lokalen. Polisen tror dock att det kan röra sig om en buskörning som gått snett. Området är ett populärt tillhåll för motorburen ungdom, framförallt när det kommit snö. Under måndagskvällen och natten till tisdag, då brottet ska ha begåtts, snöade det kraftigt.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fanna-Handlarn snart redo att öppna

Nyheter Bakslagen har varit många och nu skjuter de nya ägarna av Fanna-Handlarn upp sin öppning ytterligare.onsdag 13/12 16:18