Misstänkt för våldsamt motstånd i t-banan

En man är misstänkt för våldsamt motstånd sedan väktare försökt att avhysa honom från Fridhemsplans tunnelbanestation i natt.

Det var när två väktare skulle ta hand om en berusad kvinna på Fridhemsplans tunnelbanestation i natt som en man i 30-årsåldern började filma ingripandet med sin mobilkamera. Mannen kom väldigt nära med sin mobil, några centimeter från en av väktarens ansikte, varpå han ombads att backa. Det gjorde han inte och väktarna påbörjade därför att avlägsna honom. I rulltrappan upp från perrongen ramlade både väktarna och mannen. En av väktarna fick ett sår på överläppen medan mannen fick ett sår i ansiktet. Så småningom kom polis till platsen som skrev en anmälan innan mannen fick gå. Han är misstänkt för våldsamt motstånd.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Det händer i Söders "hemliga" lokaler

Nyheter ✔Ny restaurang ✔Hälarhärva ✔Nostalgifest Tio tillsynes igenbommade lokaler inom en radie på 200 meter. Följ med in och få svar på frågan: Vad är det egentligen som händer bakom alla nedfällda persienner?måndag 25/9 20:03

BILDER: Så blir nya Spårvägsmuseet

Nyheter Barnens favorit flyttar Klassiska Spårvägsmuseet har lämnat lokalerna på Södermalm. Nu finns skisser på hur museet i Norra Djurgårdsstaden blir.måndag 25/9 18:00