Det var vid 22-tiden i lördags kväll som larmet om en misstänkt överfallsvåldtäkt kom in till polisen. Foto: Sacharias Källdén

Misstänkt överfallsvåldtäkt i Viksjö

I lördags kväll ska en tjej i yngre tonåren har utsatts för en överfallsvåldtäkt i en skogsdunge i Viksjö, rapporterar Expressen.

  • Publicerad 16:52, 5 feb 2018

Det var strax före klockan 22 i lördags kväll som polisen larmades om en misstänkt överfallsvåldtäkt, som ska ha skett i skogsparti i närheten av en skola i Viksjö vid 19:30-tiden, rapporterar Expressen.

– Vi har haft tekniker och krimsökshund på platsen nu i helgen. Det är vad jag vet. Det finns ingen gripen, det ska vara en ensam förövare, säger Sven-Erik Olsson vid Stockholmspolisen till Expressen.

Han bekräftar för tidningen att förövaren är en man, och att området under helgen sökts med tekniker och hundar. Flickan som överfölls ska enligt polisen vara i yngre tonåren.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Filmaren som väljer Spånga framför New York

Nyheter Så gick det till när 20-åringen vann pris för sin första långfilm En olycka fick Spångas senaste stjärnskott Robin Sherlock Holm, 20 år, att inse att ingen tid finns att spilla när det gäller drömmar. Nu har han vunnit pris för sin första film.fredag 23/2 15:33

Weekend-lista: Helgens aktiviteter i Västerort och Järfälla

Nyheter ✓Hyr skidor gratis ✓Ät semmelmuffins med en katt ✓Barnteater med jonglör Nej, nej, nej. Inte kan du sitta still när det finns SÅHÄR mycket att göra i Västerort och Järfälla. Se så! Ut och ät en semmelmuffins med en katt!fredag 23/2 15:14