UTRYCKNING. Polisen har larmats till Sundbyberg med anledning av en misstänkt överfallsvåldtäkt. Foto: Mostphotos

Misstänkt våldtäkt vid gång- och cykelväg

En överfallsvåldtäkt ska ha inträffat vid en gång- och cykelväg mellan Rissne och Kista.

  • Publicerad 21:43, 8 sep 2017

Polisen larmades strax efter klockan 20 på fredagskvällen, efter att en kvinna ska ha blivit överfallen och våldtagen i Sundbyberg.

Händelsen uppges ha skett vid en gång- och cykelväg mellan Rissne och Kista, i höjd med Ursvik.

– Om jag förstått det rätt så har en person hittat den här kvinnan och larmat oss. Larmet kom 20:08 och det ska ha skett omkring tio minuter tidigare, säger Carina Skagerlind vid Stockholmspolisens regionledningscentral.

Gärningsmannen uppges ha varit okänd för kvinnan.

Polisen söker i området och har hundpatruller med sig. Platsen där det misstänkta brottet ska ha begåtts har spärrats av för att polisen ska kunna genomföra en teknisk undersökning.

– Om vi har hittat spår eller inte vill jag inte gå in på. Men vi har jobbat i området ett tag, säger Carina Skagerlind.

Ingen misstänkt är gripen, uppger polisen vid 22-tiden på fredagskvällen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Sundbyberg

Kommunen tar Frösunda till domstol

Nyheter Sundbybergs stad har krävt Frösunda omsorg på 27 miljoner kronor i skadestånd. Vårdbolaget anser inte att de är ersättningsskyldiga och nu är fallet i domstol.torsdag 22/2 18:19

Öppna förskolan kan räddas av nämnden

Nyheter Förskolenämnden har tvärvänt: Med nya ordföranden Ina Djurestål (M) föreslås Rissnekyrkan få 200 000 kronor i bidrag till öppna förskolan.torsdag 22/2 17:03