Mordförsök. Polis och ambulans kallades till Farsta strand i lördags. Foto: Sacharias Källdén

Mordförsök i Farsta – ingen gripen

Innan klockan 17 i lördags misshandlades en man svårt i Farsta. Under måndagen är fortfarande ingen gripen för brottet, som rubriceras som mordförsök.

  • Publicerad 12:10, 6 nov 2017

Det var i Farsta strand i lördags klockan 16:48 som en förbipasserande såg en man i 20-års åldern ligga på marken med skador i bland annat ansiktet. Polis och ambulans kallades till platsen som spärrades av. Vittnen fanns på plats och förhördes av polispatrullerna och den skadade mannen förs till sjukhus med till synes allvarliga skador.

Ungdomsgäng slog och högg ung man i tunnelbanan – döms

Polisens presstalesperson är försiktig i sina uttalanden men konstaterar under måndagen att ingen är frihetsberövad.

– Ingen misstänkt är gripen för dådet, säger han.

Enligt sjukvården är mannens skador inte livshotande, men brottsrubriceringen är fortfarande försök till mord.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

De gör upp med bilden av perfekta föräldrar

Nyheter De vill få oss att skratta åt vardagsstressen Ekologisk mat till kidsen, inte hämta sist på förskolan och så glöm inte att ta hand om dig själv också! Med hjälp av bilderna de gör under namnet Modersgapet vill Linje 17-borna Elinore Brandén och...tisdag 21/11 18:59

Monicas mål: Sinka stora bygget i Sköndal

Nyheter Polisanmäler markägare för hets mot folkgrupp Först ordnade hon en demonstration mot rivningen av seniorbostäderna. Nu har Monica Cedlöf polisanmält stiftelsen Stora Sköndal för hets mot folkgrupp och registrerat en tall hos länsstyrelsen för...tisdag 21/11 17:00