SAMISKT. Två Solnaförfattare med samiska rötter på bokmässan 2015: Annica Wennström och Anna-Helén Laestadius. Foto: Leif Oldenburg

Möt Solnas duktiga författare

På lördag den 11 november är det dags igen för Solnas bokmässa i biblioteket i centrum. I år hålls hela mässan i bibliotekets lokaler och inte ute i centrum som tidigare.

  • Publicerad 14:48, 10 nov 2017

Bortsett från själva mässan pågår en rad aktiviteter under lördagseftermiddagen. Bland annat blir det barnteater, papperspyssel och sagostund från klockan 13 och framåt. Mässan pågår mellan 12 och 16.

Ta chansen att träffa mängder av duktiga Solnaförfattare vid deras bokbord.

Hela programmet finns på Solna stads hemsida.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Inga fler avgångar i vår

Nyheter Skip stop historia efter nyår Skip stop består – i alla fall året ut. Några fler avgångar under våren är inte att räkna med. Men från och med 2019 är snabbtågen historia.onsdag 21/2 7:40