Patric Norberg hoppas hitta teddyns rätte ägare. Foto: Event för alla

Nalle söker sin ägare: "I morse tittade han på mig och då tänkte jag, nä nu måste jag göra något"

Hjälp nallen att hitta sin rätte ägare! Det uppmanar personerna bakom Vallentuna sommarfestival som hittade teddyn efter eventet i somras.

  • Publicerad 10:01, 22 aug 2017

Vallentuna sommarfestival besöktes av tusentals personer helgen 12-13 augusti. En av besökarna kom dock hem utan sin kära ägodel: sin nallebjörn.

– Vi hittade nallen uppe på IP när vi städade, säger Patric Norberg, Vd på Event för alla som arrangerade festivalen.

– Den följde med till kontoret och nu har den legat här ett tag. Jag har inte haft tid att försöka hitta ägaren men i morse tittade han på mig och då tänkte jag, nä nu måste jag göra något.

Tänkt och gjort. Nu snurrar en efterlysningsvideo runt på Facebook där Patric, ackompanjerad av Berghagens Teddybjörnen Fredriksson, uppmanar till delningar för att hitta ägaren.

– Nallen är jättefin att titta på men jag tror att någon behöver den mer.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Bråk på Danderyds sjukhus

Nyheter Polis på platsen Vid halv fyra-tiden fick polisen in ett larm om ett bråk på Danderyds sjukhus.tisdag 23/1 16:37

Massor av animerat i Vallentuna Kulturhus

Nyheter "Får se hur filmframställningen gått till" I vår visas olika animerade filmer på kulturhuset. Dessutom blir det utställning med Dunderklumpens "pappa" Per Åhlén, och lokala kulturskoleelever visar sina filmer.tisdag 23/1 15:53