Värdsklasssushi? Enligt uppgift är det här som Zlatan intar sin sushi när han är på Östermalm. Foto: Direktpress

När Zlatan äter sushi i Stockholm går han till det här...

lilla stället. Åtminstone om man får tro ägaren – och det fotografi som sitter i fönstret.

  • Publicerad 16:02, 25 aug 2017

David Zhang är kock på Fuji-Ya Sushi på Valhallavägen, Östermalm. I skyltfönstret sitter det förutom menyn en stor bild på honom och Zlatan Ibrahimovic.

Enligt David är Zlatan en återkommande besökare

– Ja, han brukar äta här när han är i Stockholm och vill ha sushi. Han har varit här flera gånger. Han brukar sitta där, säger David och pekar på ett av borden.

Zlatan köpte Elimkyrkan

Fotografiet kom upp i somras. "Ibra" har dock inte satt sin fot på restaurangen de senaste två åren. Men anledningen till det har inte att göra med att han hittat en nya sushifavorit i Stockholm, enligt David Zhang.

– Nej, han har hus i Frankrike och bor i England. Det är fullt upp för honom, säger han.

"Zlatan är lika svensk som falukorv"

David Zhang med och utan Zlatan Ibrahimovic. Foto: Direktpress/Privat

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Sopföretagets reklamkupp kan bli kostsam

Nyheter Döm själva – är kampanjen på rätt sida gränsen? Lapparna med återvinningsinformation som spridits på Kungsholmen har en logga som är förvillande lik Stockholms stads. Men allt är en listig kupp av ett app-företag. Nu kan tilltaget få rättsliga...onsdag 22/11 20:27

Förseningar på gröna linjen

Nyheter Ungdomsgäng drog i nödbromsen: “Får effekt på hela systemet” Gröna linjen har under onsdagskvällen varit drabbad av både förseningar och inställda avgångar. Enligt SL beror det på att ett ungdomsgäng drog i nödbromsen vid Skanstull tidigare i eftermiddags.onsdag 22/11 18:31