Foto: Sacharias Källdén

Nattlig jakt efter takbox – granne sprang efter

Två personer ska ha sprungit med en takbox efter att ha stulit den från ett bostadsområde i Bällsta. Med hjälp av hundpatrull hittade polisen takboxen sedan.

  • Publicerad 11:06, 22 aug 2017

Strax efter klockan två under natten till tisdagen så fick polisen larm från en boende i Bällsta. Mannen som ringt polisen säger att han upptäckt hur två gärningsmän är i färd med att stjäla en takbox från hans granne.

– Något har gjort att den här grannen har vaknat, han jagar efter de två gärningsmännen som ska ha sprungit med takboxen, men han tappar bort dem, säger Eva Nilsson på polisens länskommunikationscentral.

Polis med hundpatrull kommer till platsen där anmälaren sist såg gärningsmännen och senare lyckas polisen hitta takboxen nedslängd i ett dike.

– Eventuellt har gärningsmännen haft ett fordon men inte lyckats få in takboxen, säger Eva Nilsson.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Bråk på Danderyds sjukhus

Nyheter Polis på platsen Vid halv fyra-tiden fick polisen in ett larm om ett bråk på Danderyds sjukhus.tisdag 23/1 16:37

Massor av animerat i Vallentuna Kulturhus

Nyheter "Får se hur filmframställningen gått till" I vår visas olika animerade filmer på kulturhuset. Dessutom blir det utställning med Dunderklumpens "pappa" Per Åhlén, och lokala kulturskoleelever visar sina filmer.tisdag 23/1 15:53