Foto: Viktor Rydbergs skolor

Nattligt inbrott på Djursholmsskola – väktare upptäckte

Strax innan två i natt upptäckte väktare att någon gjort inbrott på Viktor Rydbergs gymnasium i Djursholm.

  • Publicerad 09:04, 5 sep 2017

Klockan 01.55, natten mellan måndag och tisdag, ringer en väktare till polisen. Väktaren har då upptäckt att det varit inbrott på Viktor Rydbergs gymnasium i Djursholm.

– Det är inget pågående inbrott, men det görs en anmälan om det, säger Sven-Erik Olsson, informatör på polisens ledningscentral.

Någon information om vad som blivit stulet har inte polisen.

– Nej, jag har inte det. Vi gjorde ingen utryckning utan gjorde en första anmälan och sedan får tekniker titta på det, om det finns behov av en teknisk undersökning, säger Sven-Erik Olsson.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Förlust på 27 miljoner mer än väntat - nu ska förvaltningen granskas

Nyheter Parisa Liljestrand (M): "En oerhörd chock" Den redovisade prognosen på minus sex miljoner kronor har nu ökat rejält till 33 miljoner kronor. Nu ska socialförvaltningen i Vallentuna granskas.lördag 20/1 10:45

QUIZ: Kungafamiljen i den kungliga huvudstaden

Nyheter Hur bra koll har du egentligen på vår kungafamiljs förehavanden i Stockholm? Utmana dina rojalistiska kunskaper i vårt quiz!fredag 19/1 17:00