Foto: Viktor Rydbergs skolor

Nattligt inbrott på Djursholmsskola – väktare upptäckte

Strax innan två i natt upptäckte väktare att någon gjort inbrott på Viktor Rydbergs gymnasium i Djursholm.

Klockan 01.55, natten mellan måndag och tisdag, ringer en väktare till polisen. Väktaren har då upptäckt att det varit inbrott på Viktor Rydbergs gymnasium i Djursholm.

– Det är inget pågående inbrott, men det görs en anmälan om det, säger Sven-Erik Olsson, informatör på polisens ledningscentral.

Någon information om vad som blivit stulet har inte polisen.

– Nej, jag har inte det. Vi gjorde ingen utryckning utan gjorde en första anmälan och sedan får tekniker titta på det, om det finns behov av en teknisk undersökning, säger Sven-Erik Olsson.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Så kommer vargjakten gå till: har två specialtränade hundar

Nyheter "Jaktledaren bestämmer från dag till dag" Skyddsjakten på den varg som härjat i Vallentuna får ske dygnet runt och använda andra metoder än vid vanlig jakt. Folk har även kontaktat länsstyrelsen och sagt vad de tycker om jakten.torsdag 21/9 16:38

Nio bilder av framtidens Täby – Men vad är det vi ser?

Nyheter Täby tittar mot 2050 Nya torg, massor av bostäder, bättre kommunikationer – här kan du spana in visionsbilderna över hur Täby ska se ut i framtiden.torsdag 21/9 16:15