Jagar ny kommundirektör. Håbo Kommun får ge sig ut på värvarjakt efter en ny kommundirektör. Foto: Mostphotos

Nordenstam lämnar Håbo kommun

Per Nordenstam kommer att lämna sin tjänst som kommundirektör på Håbo kommun.

  • Publicerad 12:52, 28 dec 2017

Mitt emellan jul och nyår brukar det inte hända mycket på nyhetsfronten, men i Håbo kommun smällde det till vid lunchtid. Då kom beskedet att Per Nordenstam lämnar jobbet som kommundirektör. Han går istället in som VD för en ny arbetsgivarorganisation som bildas genom sammanslagningen mellan KFS och Pacta. Per tillträder sin nya tjänst under mars månad 2018.

– Jag har fått ett erbjudande jag inte kan motstå. Att få bygga upp en nationell arbetsgivarorganisation för samhällsnyttiga företag är för lockande för att avstå. Det har varit två spännande och utmanande år i en kommun som har mycket bra på gång.
Jag vill rikta ett stort tack till alla duktiga medarbetare och chefer som jag har fått förmånen att samarbeta med och jag önskar all framgång i det fortsatta arbetet, säger han i ett pressmeddelande.

– Det är tråkigt att Per lämnar oss och jag vill önska honom all lycka till med sitt nya uppdrag, säger Lotta Grahn Elg, Håbo kommuns kommunalråd.

Ekonomichef Vipul Vithlani kommer att gå in som tillförordnad kommundirektör när Per slutar.

Rekrytering av ny kommundirektör till Håbo kommun kommer att påbörjas i januari.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

”Hela huset blir blottat”

Bygge. Vägen hamnar sju meter ifrån huset Stäketbron på väg 841 ska rivas och en ny ska byggas 40 meter söder om den befintliga. Väganpassningen kommer att leda väg 841 ungefär sju meter ifrån familjen Saaris kulturmärkta hus.fredag 19/1 10:15

Senaste numret

Bålstabladet