Nattklubben Ambassadeur kommer att lägga ner verksamheten. Foto: Mostphotos

Nu är det klart – populära nattklubben lägger ner

Lokalerna till en av stans med kända klubbar ska göras om till kontor. "Verksamheten lägger ner", bekräftar nattklubben.

  • Publicerad 14:21, 12 maj 2017

Nattklubben Ambassadeur på Kungsgatan i City stänger. Anledningen är att lokalerna på Kungsgatan 18 ska göras om till kontor.

– Ambassadeur kommer lägga ned, skriver Martin Apiwat Eriksson, nattklubbschef på Ambassadeur i ett mejl till StockholmDirekt.

– Lokalen på Kungsgatan 18 kommer att återlämnas till fastighetsägaren, bekräftar Frida M Thornberg, pressansvarig på Stureplansgruppen.

Dags att hänga på taken – här är Stockholms bästa terrasser

Totalt handlar det om drygt 900 kvadratmeter som ska göras om. På första våningen finns nattklubben, men hela fastigheten berörs .

Målet är att skapa unika kontorslokaler som ger stora exponeringsmöjligheter, uppger Fastighetsvärlden.

Afterwork-discon för vuxna ger fylle-problem – tvingas ha extra vakter

Exakt datum då nattklubben bommar igen är inte klart, men lokalerna ska göras om och stå inflyttningsklara för en ny hyresgäst i början av nästa år.

– Vi kommer gå ut i våra sociala medier om när vår sista helg kommer att äga rum, hälsar nattklubbschefen Martin Apiwat Eriksson.

Ställen på Kungsgatan 18 genom åren

✔ Restaurang Ambassadör låg här 1943.

✔ I slutet av 80-talet låg klubben King Creole här.

✔ Senare nattklubbar på adressen har varit Tiger och Blue Moon Bar

✔ 2007 öppnade nattklubben Ambassadeur på Kungsgatan

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.