Tvåa. Täby centrum är nu tvåa. Foto: Roffe Andersson

Nu är Täby centrum inte bäst i stan längre

Täby centrum får i år lämna ifrån sig förstaplatsen som Stockholmarnas favoritcentrum.

  • Publicerad 09:00, 26 jan 2018

Förra året blev Täby centrum utsett till Stockholmarnas favoritcentrum, genom en undersökning gjord via webbenkät, där 1 800 Storstockholmare deltagit.

Men i årets undersökning får "Täbban" se sig slaget av Mall of Scandinavia.

– Kampen om stockholmarnas gunst och första platsen som Stockholmarnas favoritcentrum har i år varit mycket hård och jämn, säger Alf Brydolf-Berg, VD på Evimetrix, i ett pressmeddelande.

– Förra året vann Täby Centrum med en hårsmån före Mall of Scandinavia. Täby Centrum har behållit sin kundnöjdhet i år men Mall of Scandinavia har ökat kundnöjdheten. Mall of Scandinavia vinner i princip samtliga möjliga kategorier.

Täby centrum får höga betyg på både utbudet av affärer och trivsammast lokaler. Däremot lyckas centrumet, precis som förra året, inte ta sig in på topp tre-listan över utbudet av restauranger och caféer.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Säkerhetsrisk i Vallentuna ishall – vakter kallas in

Nyheter "Man har inte vetat hur farligt det är" Taket i ishallen i Vallentuna är brandfarligt. Så till den grad att väktare och brandvakter kallas in.torsdag 22/2 17:16

Täbychef anklagas för ofredande på båt

Nyheter DO kräver svar Enligt en tidigare anställd på ett Täbyföretag har en chef utsatt henne för sexuella ofredanden under en kryssning. Nu ska Diskrimineringsombudsmannen (DO) utreda ärendet.torsdag 22/2 16:49