Nytt stall. På onsdag 1 november tas första spadtaget för ett nytt stall i Säby. Illustration: Tengbom arkitekter

Nu börjar bygget av nya stallet på Säby gård

Det är några månader försenat – men nästa vecka tas första spadtaget till det nya, 700 kvadratmeter stora stallet.

  • Publicerad 12:03, 27 okt 2017

Ridsugen? Onsdag den 1 november tas det första spadtaget för det nya stallet som ska byggas i Säby gård, som från början var tänkt att börja byggas i våras. Stallet kommer att vara 700 kvadratmeter stort och bestå av 28 boxar.

Så blir nya ridskolan på Säby gård

Det ska placeras längs med vägen in mot Säbys naturreservat, intill det gamla stallet som nyligen renoverades och kommer att finnas kvar.

Planen är att de större hästarna ska bo i det nya stallet och ponnyhästarna i det gamla. Ridskolan kommer att vara igång som vanligt under byggnadstiden, enligt Järfälla Ryttarförening.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

SWAT efter vd:ns avgång: "Hoppas på förnyat samarbete"

Nyheter Havererat samarbete med Järfällahus Förra veckan skrev vi om att ungdomsföreningen SWAT har sagts upp från sina lokaler i Kallhäll och Jakobsberg efter ett havererat samarbete med Järfällahus (JHAB). När företagets vd nu avgått har...tisdag 21/11 15:54

Nya säljknepet på bostäder: black friday-rea

Nyheter "Kunderna tar generellt lite längre tid på sig innan de bestämmer sig" Den amerikanska shopping-och readagen Black Friday blir ett allt vanligare fenomen i detaljhandeln även i Sverige. Nu införs det också på bostäder i Barkarbystaden.tisdag 21/11 12:24