Tillbaka. I höst hoppas kommunen att Drottningholms förskola är tillbaka på Lovö. Foto: Daniel Cannervik

Nu byggs förskolepaviljonger på Lovö

  • Publicerad 15:59, 18 maj 2017

På nyårsdagen brann Drottningholms förskola ner till grunden. Verksamheten fick först akut flytta till tillfälliga lokaler i Stenhamra där barnen fick vara i några dagar. Sedan den 9 januari har de huserat i Ekebyhovskyrkan.

Men i måndags påbörjades arbetet med de paviljonger som ska monteras på platsen. Enligt kommunen levereras byggnaderna i delar och monteras på plats. Även el och vatten kommer att installeras.

Kommunens plan är att kunna få slutbesked så att en återflytt av förskoleverksamheten till Lovö kan ske till den 1 september.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Skön sommar!

Nyheter Mälarö Tidnings redaktion har just nu sommarledigt och önskar alla läsare en riktigt härlig sommar. Vi är tillbaka i början av augusti. Ha en härlig sommar till dess.måndag 10/7 1:15

Senaste numret

Gilla oss på Facebook

Följ oss på Twitter