I helgen öppnar loppmarknaden vid Karlaplan. Foto: Stockholmsmarknader

Nu drar loppissäsongen igång på Karlaplan

På lördag 21 april är det säsongspremiär för loppisen vid fontänen på Karlaplan. Sedan rullar det på varje lördag fram till sommaren – och i höst.

  • Publicerad 16:51, 16 apr 2018

De drygt 80 försäljarna som bokat plats innebär att det inte finns plats för fler vid det första tillfället. Klockan 11 öppnar man försäljningen.

"Under almarna runt fontänen dukar loppisförsäljare upp ett smörgåsbord av fynd. Lightantikviteter och bra-att-ha-grejor huller om buller – upplagt för skattjakt, med andra ord!", skriver arrangören Maria Wiberg från Stockholmsmarknader i ett mejl.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

De som besökt den tidigare år lär känna igen sig. Arrangören utlovar nämligen inga förändringar alls.

"På en sådan här populär loppis ändrar man inte ett smack", skriver Maria Wiberg.

Den som vill sälja prylar vid framtida tillfällen kan besöka loppisens hemsida för mer information om hur man går till väga.

Då är det loppis

Varje lördag 21 april - 16 juni samt 4 aug - 6 okt 2018.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Vuxenmobbning fick investerare att lämna Dif

Nyheter Sågar läktarkulturen – drar in alla bidrag Efter ett helt liv som djurgårdare slängde investeraren Michael Béve sitt medlemskort för snart två år sen. Efter det har han inte gått på en enda fotbollsmatch.tisdag 24/4 20:00

Få hittar klassisk skivbutik i Vasastan

Nyheter "Ren öken" efter flytten från vinylstråket Efter kraftiga hyreshöjningar flyttade Atlas records från klassiska vinylstråket på S:t Eriksgatan till S:t Eriksplan. Men få hittar till nya lokalen. "Det är ren öken", säger ägaren.tisdag 24/4 19:00